Palvelut

Lakisääteinen tilintarkastus

Luotettava asiakaspalvelua riippumattomasti. Tilintarkastus on asiakaspalvelua, vaikka se on lakisääteinen tehtävä. Sen toteuttamiseen tulee valita auktorisoitu tilintarkastaja.  

Tilintarkastajana käyn läpi kirjanpidon, tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen sekä tarkastan hallinnon. Tämän jälkeen teen lausunnon ja laadin tilintarkastuskertomuksen. 

Henkilökohtainen kontakti yrittäjän kanssa tukee tilintarkastuksen onnistumista asiakkaan eduksi. Toimintaperiaatteisiini kuuluu, että annan lakisääteisen tilintarkastuksen yhteydessä vapaamuotoisemman tilintarkastusmuistion, jossa pystyn käymään läpi tarkemmin yrityksen tilannetta ja toimintaa.

Lausunnot ja todistukset

Asiantuntevaa yhteistyötä. Tilintarkastaja antaa erilaisia lausuntoja ja todistuksia useihin eri tilanteisiin ja tällöin tilintarkastajalle kertyy monipuolista kokemusta. Näin saat muun muassa todistuksen yrityksen taloudellisista voimavaroista, lausunnot Business Finlandille ja Stea:lle sekä lausunnon yhtiömuodon muutostilanteesta.

Konsultointi ja yritysjärjestelyt

Tietoa ennen toimintaa. Tilintarkastuksen yhteydessä näkee paljon erilaisia tilanteita. Tilintarkastajalle syntyy näin laaja tietämys erilaisilta toimialoita ja tapahtumista. Sen vuoksi tilintarkastajalta on hyvä kysyä neuvoa jo ennen toimintaa. Tietoa löytyy helposti niin yhtiöoikeudelliselta, kirjanpidon kuin verotuksen puolelta.

Ota yhteyttä matalan kynnyksen periaatteella, jotta tilanteet ovat sinulle selkeitä ennen kuin olet jo toiminut.

Yritysjärjestelyt liittyvät usein erilaisiin yritysten muutostilanteisiin, myös näissä tilanteissa pystytään antamaan hyvää osaamista käyttöönne.

Toimipiste Kokkolassa

Suoritan tilintarkastuksia asiakkaiden tarpeiden mukaisesti mm. Keski-Pohjanmaan alueella, Himanka, Kalajoki, Perho, Ylivieska, Pietarsaari.

Lisäksi sähköinen taloushallinto verkkoympäristössä mahdollistaa tilintarkastukset yrityksille ympäri Suomen.